Vis blogs med tag:

2 x 30kgs blåfinnet tun på samme dag!




C & R af 30kgs blåfinned tun ved siden af båden...
30. August 2011 - 6. dagen startede vi på de sydligere pladser forholdsvis tidligt. Vi lagde os oven i et enormt mågesjov af sardiner, som blev jagtet af springende albacore og blåfinnede tun. Sardinerne søgte "tilflugt" i skyggen af vores båd, men de jagende tun var ligeglad med vores poppers og agn (sardiner + sild). Der kom rigtig mange meldinger om fangede tun denne formiddag / middag og igen går man lidt i panik - "hvad gør vi forkert?"  Kort efter smældede den ene ballon, som fiske i 40 meters dybde med en sardin og skipper kunne påbegynde en fin fight, efter vi havde trukket de andre stænger ind. En fin 30-35 kg tun kom til båden og blev genudsat efter kort ophold ved siden af båden. Vi fiskede yderligere et par timer, men var drevet væk fra spottet - så vi prøvede samme plads igen, hvor Poul havde landet den flotte 65kg på 1 dagen. Vi lagde os oven i en flok albacore tun og begyndte at chumme løs med sild og sardiner. Efter 1 times tid ser vi et stort plask 50 mter foran båden og kort efter ræsser linen af vores ene bundstang fisket i 10-15 meters dybde med en sild. Denne gang er det Pouls tur til at fighte løs og efter omkring 25 minutters fight får vi skudt fisken og klippet krogen med en boltsaks. Denne tun skydes til 35-40kg. 2 genudsatte tun og 2 tunflag i masten på vej ind - en konge dag, hvor vandet lagde sig HELT flat igen ved middag og hvor det hele går op i en højere endhed!



5. dagen. Vi skiftede taktik denne dag, og vi lagde båden tættere på land, hvor et par af kammeraterne havde fået fisk dagen før. Det er altid et spørgsmål om ventetid før end der sker noget. Ventetiden kan nogen gange få en til at tænke på, om man ligger det rigtige sted, fisker rigtigt osv. osv. Denne dag var rimelig fisketom på trods af rigtig mange både på vandet  - dvs. der var flere som fangede pænt med albacore tun, og der bliver altid nappet et par blå også, - men vi var mange, som havde en 0 dag denne 5 dag...

C & R af 30kgs blåfinned tun ved siden af båden...
Kommentarer:
Dato
30.08.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien

Turtype
Predator

Tags
Tun, Kroatien, Jezera, Big Game



Flotte albacore tun




Endnu en fin Albacore tun - fisken vejde ca. 14kg.
28-29 August 2011 - 4. dagen havde vinden lagt sig meget og vi sejlede ud i stille vejr dog med lidt sø fra dagen før. Vi havde masser af springende albacoretun bagved og under båden denne morgen, og vi havde da også landet 2 stykker af disse storøjede "Hvide tun" inden for de første 2 timer. Flokken fulgte os / båden med dalende mundrette bidder, men når man har fået nogle stykker, så vil man gerne have én af de rigtige (blåfinnede) - så vi fiskede ikke så seriøst på dem herefter (de vil helst have små agn / sardiner - vi fiskede med sild (større agn) for at sortere dem fra...)
Det blev ikke til nogle blåfinnede tun til os denne dag, der var dog nogle af de andre danske både som havde haft heldet med sig. Vi var vel omkring 7-8 danske både på vandet disse dage...

3. dagen blæste vi inde / dvs. vinden skiftede retning midt på dagen og lagde sig, for igen at tiltage, hvilket betød for dem som sejlede ud, at de fik  en meget våd tur ud og meget hurtigt ind igen... Vi brugte tiden på at forkæle os selv med god morgenmad samt frokost og få styr på båden, opdateret hjemmeside osv. osv.

Endnu en fin Albacore tun - fisken vejde ca. 14kg.
Kommentarer:
Dato
29.08.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien

Turtype
Custom

Tags
Tun, Kroatien, Jezera, Big Game



2. Fiskedag i Kroatien fra egen båd!




1. blåfinned tun Fra egen båd - bedre bliver det jo nok ikke!!!
27. August 2011 - 2. dagen på vores Big Game ekspedition i Kroatien  - Vi kom lidt sent op pga. vi sov lidt længe (kl. 8.00) og sejlede først ud ved 10 tiden, da båden lige skulle klargøres, der skulle påfyldes benzin osv.
Vi lagde os bagved 2 Store Big Game både og sejlede mod nogle lidt sydligere fiskepladser. Da vi kom ud, hvor der var lidt mere åbent vand, da kom der lidt bølger, men vi besluttede at prøve at fiske lidt og hvis det blev slemt, så ville vi sejle ind igen. Kaptajnen tjekkede drivretning, position og tidligere fangststeder/rev og vi begyndte at fiske omkring kl. 11.30. Denne dag måtte vi have drivankerne ud, da det blæste noget mere. Vi drev helt perfekt med 0,5-1 knob. Allerede kl. 12.30 var der hug og en fin blåfinnet tun var i den anden ende. Denne dag var det Andreas som skulle i action og han fightede den hurtigt og stabilt ind til båden uden de store problemer. Den opdagede muligvis først at der var noget galt, da den nærmede sig båden, for da blev den ustyrlig. Efter yderligere 5-10 min figtht harpurnerede Poul fisken i bedste stil og vi kunne juble over endnu en flot fisk. Tak for hjælpen Poul ;-) Vi gir den gas de næste dage! / Andreas

1. blåfinned tun Fra egen båd - bedre bliver det jo nok ikke!!!
Kommentarer:
Dato
27.08.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien

Turtype
Custom

Tags
Tun, Kroatien, Jezera, Big Game



Big Game i Kroatien




65kg. Blåfinned muskler til Poul - 1. fiskedag i Kroatien uden søvn og 24 timers non-stop kørsel! Cracy - men totalt syret oplevelse, som virkelig blev belønnnet allerede 1. dag :-)
25. - 26. August 2011 - Undertegnet; Andreas Holm Nielsen havde inviteret Poul Stolling med på tunfiskeri i Kroatien i min fiskemaskine / Buster L. Denne skulle trækkes hele vejen fra Danmark med min Ford Mondeo og stå prøven på det store vand. Vi kørte hjemmefra torsdag d. 25 August kl. 08.45 og Andreas kørte hele vejen uden problemer kun med få pauser (mad og toiletbesøg...) Vi tilbagelagde 1800 km på bare 25 timer incl. færge, tankning mm og var fremme lidt før kl. 10 fredag morgen d. 26 August. Selv pga. ingen søvn og lidt trætte, så var fiskefeberen enorm! Der skulle indkøbes bådlicens til sejllads i Middelhavet, indkøbes fiskelicens (Big Game licens), sættes båd i vandet og tilrigges en masse grej... Kl. 14.00 sejlede vi ud af havnen for fuld musik og de ca 15 sømil ud til fiskepladsen i totalt helt Flat vand og absolut ingen vind. Da vi sejlede ud var der mange på vej ind - rigtig mange både med tunfisk i bådenen... Vi lagde os i udkanten af en stor gruppe både, hvor Andreas havde fået fisk de tidligere 2 år. Denne dag fiskede vi over 220 meter vand og vores agn fiskede nede i hhv. 60m, 40m 20m og 10m.  Pga. ingen vind tilsluttede vi den medbragte frontmonterede elmotor, så vi fik lidt drev i agnene og chummaskinen blev sat op, så den spyttede sardin/silde stykker ud ret ofte. Det blev til en mindre rokke på ca 4kg til Poul denne eftermiddag og ellers fik vi et sindsygt hug på en sild fisket i 60 meters dybde. Poul fightede i bedste Big game stil den vilde fisk som blev presset MAX og i bedste stil, som om vi aldrig havde lavet andet ;-) - efter godt 20 min fight kom fisken op til båden - den lavede endnu lidt balade, men drengene havde styr på det. Andreas harpunerede fisken og den enorme fisk kom i båden bare 25min efter den havde hugget. Poul var dog helt flad efter denne super oplevelse og en kold øl var velfortjent (NB. Der blev også serveret kolde drinks under fighten i de 30-35gr varme vejr).

Kæmpe tillykke fra Skipper / Andreas

65kg. Blåfinned muskler til Poul - 1. fiskedag i Kroatien uden søvn og 24 timers non-stop kørsel! Cracy - men totalt syret oplevelse, som virkelig blev belønnnet allerede 1. dag :-)
Kommentarer:
Dato
25.08.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien

Turtype
Custom

Tags
Tun, Kroatien, Jezera, Big Game



Tunfiskeri i det Adriatiske hav Kroatien




35minutters hardcore fight & 65kg muskler fordelt på 162cm Blåfinnet tun. Fangeren er Poul S.
Mange af mine venner og bekendte rystede på hoved eller trak på smilebådet, da jeg fortalte, at jeg havde planlagt fiskerejse til Kroatien i slutningen af August for at fiske Blåfinnet tun fra min egen lille båd. Jeg har fisket dernede 2 gange tidligere, og vi har landet flere gode tun fra større både - så forventningerne var store! Min 11 år gl. Ford Mondeo skulle trække min 4,9m. Buster L aluminiums båd hele vejen derned.

Turen forløb smertefrit med 25 timers nonstop kørsel fra Danmark til destinationen i den lille fiskerby; Jezera på øen Murther (100km nord for Split). Fiskefeberen var meget høj ved ankomsten, så vi fik hurtigt indkøbt bådlicens, fiskelicens, sat båd i vandet, rigget til og vi sejlede direkte ud og fiskede uden søvn. Denne eftermiddag var der kun få timers fiskeri tilbage, men det var fantastisk vejr med 30grader og høj sol... Pga. det helt vindstille vejr tilsluttede vi den medbragte frontmonterede elmotor, og det blev til langsom dørgning med sild. Dette for at få lidt gang i agnene, samt for at få afsøgt et lidt større område! Vi chummede samtidig med (smed fiskestykker i vandet for at lokke tunfiskene til). Da vi skulle til at trække den første stang ind 4 timer senere, spænger den anden ballon fisket med en dansk sild nede i 60 meters dybde. Fiskemakkeren; Poul Stolling oplever sit livs fight på godt 25 minutter for fuld damp, og den første bådrekord og ny Pr. med en impornerende tun på 65kg er en realitet! Så var stilen ligesom lagt for Adriaterhavets mindste tunfiskende småbåd og nogle kolde fadøl blev indtaget og nydt i fulde drag på havnen senere inden sengene kaldte! 

Vi fortsatte dagen efter med endnu en flot blåfinnet tun - denne gang til skipper, som vejede omkring 35kg. Denne dag blæste det lidt og der var bølger på vandet, som gjorde forholdene noget svære, men endnu engang vejede tunflaget i masten, da vi sejlede ind efter en forholdsvis kort dag. Over de næste dage fanger og genudsætter vi yderligere 2 tun mellem 30-40 kg og får yderligere også nogle albacore tun omkring 8-12kg. 1. September blev der lavet tun-stop, hvilket betød, at det blev forbudt at hjemtage blåfinnet tun, da kvoten var opbrugt - men vi måtte gerne fiske efter de andre arter såsom: sværdfisk, albacore tun mm. De blåfinnede tun skulle altså bare genudsættes. Vi nåede op på 6 "blå" tun totalt over 11 dages fiskeri, som jo må siges at være Godkendt! Kulmination kom på 8. dagen, hvor et brøl fra mit ene Tiagra 50W afslørede en god fisk i den anden ende. 300 meter line var hurtigt ude inden fighten kunne påbegynde. 30 minutter senere svømmede det impornerende væsen af en Tunfisk ved siden af båden, som vi sammen målte til hele 171 cm. ~  skudt til 71kg. 
Jeg hoppede i vandet til den store fisk, som dog ikke var helt tilfreds med min tilstedeværelse, men Poul nåede dog at skyde et par hurtige bileder inden den igen svømmede bort. 

Nogle fantastiske oplevelser rigere på en tur, hvor alt gik op i en højere enhed!

Mission Completet!

Andreas Holm Nielsen / www.guidefishing.dk

35minutters hardcore fight & 65kg muskler fordelt på 162cm Blåfinnet tun. Fangeren er Poul S.
37kg Blåfinnet tun fanget på en sardin af undertegnet
Catch & Release af 171cm Bluefin tun - estimeret vægt: 71kg. fra Adriaterhavet 2009
Catch & Release af 171cm Bluefin tun - estimeret vægt: 71kg. fra Adriaterhavet 2009
Kommentarer:
Dato
25.08.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien / Jezera

Turtype
Custom

Tags
Tun, Boat, Big Game, Croatia



Forsat fint trollingfiskeri i Simrishamn..




Søndag d. 22 Maj - Vejrmeldingerne var ikke til at blive kloge på og der skulle komme en voldsom front ind over Østersøen over middag, men vi besluttede at stå op kl 03.30 og sejle ud kl. 04.00. Herved kunne vi nå at fiske nogle timer inden at vinden ville tiltage. Desuden ville vi få vinden i ryggen og kunne ride på bølger ind ad. Da vi sejlede ud kl. 04 lå vandet fuldstændig blankt som de forgående morgener og Busterbåden gik ca 25 knop fuldt læsset. Vi havde først snakket om at starte lidt tættere på land, men da jeg havde fafy rimelig god succes/fiskeri mellem 55eren og 71eren, så tog vi den "lange" sejltur helt derud, selv om vi godt vidste at det ville blæse op. I løbet af morgenen blev det til 3 små laks ude på kanten og efterfølgende fik jeg en flot fisk på 7,6kg i 90 fod. omkring nappen. Ca 1½ time senere var det Christians tur til endnu en ny Pr laks på 5,6 - så glæden var stor endnu engang og begge fisk var der lidt rusk i. Ellers blev det vel til omkring 20 hornfisk pr. dag yderligere.. Vi var i havn kl. 13.

Tak for en hyggelig tur og tillykke med dine fine laks ;-)

Kommentarer:
Dato
22.05.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Simrishamn, Sverige

Turtype
Trolling

Tags
Laks, Salmon, Trolling, Simrishamn, Sverige, Østersøen



Godt fiskeri i Simrishamn forsat...




Denne lørdag d. 21 Maj sejlede jeg allerede ud af havnen kl. 04.30 - gasten var taget på arbejde og der var ikke andre som ville fiske med. Jeg sejlede ud mod en position, hvor vi og flere andre både havde fået ok med laks og ørred dagen før. De første 2 timer mærker jeg intet, og derfor får jeg skiftet div. blink ud konstant på stængerne. Op ad formiddagen får jeg endelig et nap og fisken tager lidt line, imens jeg bjærger nogle af alle mine stænger. Fisken kommer rimelig hurtigt op i overfladen, som tit afspejler sig ved, at fisken er en ørred. Min frontmonterede elmotor er sat på autopilot og den styrer stille og roligt båden i den rigtige retning i meget lav fart, som gør fighten sjov men den lave fart holder alligevel mine sideparavaner ude til siden.
En super flot og kompakt havørred på 4,9kg bliver herefter nettet og jeg er godt tilfreds. Senere bliver det til 2stk. 3-4kgs laks og yderligere en pæn ørred på godt 4kg, samt 3 smålaks, som får friheden igen. Alt i alt en fed dag på vandet, hvor det dog blæste noget op om eftermiddagen... Jeg sejlede ind kl. 18.30, hvor min kollega fra J & F var kommet tilbage efter at have været et smut på arbejde i 5 timer i København... Morgenmaden bestod af friskpillede danske krebs, brød, citron, mayo og et lille glas...

Kommentarer:
Dato
21.05.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Simrishamn, Sverige

Turtype
Trolling

Tags
Laks, Salmon, Trolling, Simrishamn, Sverige, Østersøen



Godt laksefiskeri




Havde en god halv dag på vandet med min kollega fra Jagt & Fiskerimagasinet, som aldrig havde fanget en laks før. Undertegnet skulle lige aflevere konen og knægten i lufthavnen kl. 08.00, som tog flyveren til Jylland til svigermor. Christian og jeg sejlede ud kl. 10.30 fra Simrishamn. Ved 11.30 tiden spiller det hele, men huggene udebliver for os i nogle timer, selv om der bliver fanget lidt spredte fisk rundt omkring os... Man skal altid bare blive i området og blive ved, og kl. 15.00 får vi et dobbelthug. Christian bliver beordret til at fighte den første og jeg får fjernet lidt stænger imellemtiden. Laksen er fri af vandet flere gange og fisken vejede lige under 4kg. Christian er ovenud lykkelig for den første af slagsen og kan nærmest gå på vandet. Et kort øjeblik efter fighter jeg min laks ind til bådsiden, som imellemtiden har fået lov at tage lidt line. Laksen figher jeg stille og roligt ind i fuldstændig flat vand og høj sol - lige til at holde ud! Begge huggede på riggen i 50-70fod på orange/gule blink. Christian skulle allerede hjem om aftenen med sidste tog, da vi desværre Ikke havde fået nogen afløsere til at arbejde for ham i Jagt & Fiskerimagasinet lørdag. Undertegnet skulle derfor fiske alene lørdag.Min Laks vejer små 6kg.

Tillykke Christian med laksen ;-)

Kommentarer:
Dato
20.05.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Simrishamn, Sverige

Turtype
Trolling

Tags
Laks, Salmon, Trolling, Simrishamn, Sverige, Østersøen



Fint Premiere geddefiskeri




Stephen Milling, som til dagligt er operasanger for det Kgl. Teater, havde givet sin søn 2 dages guidet fiskeri i non-firmationsgave!  Sønnen er nemlig bidt af en "gal" lystfisker, men manglede lidt flex på klingen; mente han. Samtidig elsker Stephen også selv at fiske og svogeren blev ligeledes inviteret med på tur. Dagene blev booket og det blev til hhv. en dag på Øresund med masser af torsk, hornfisk mm, - så mange at der konstant var flex på klingerne og drengene fik en masse renset fisk med hjem! 

Desuden blev det til premiere geddefiskeri på søen, hvor vi sejlede ud kl. 8 og hurtig fandt en del gedder.  Stephen, hans søn og svorger fangede alle godt med gedder (15 stk. i alt og 5-6 mistede) Alle nåede at slå deres personlige rekorder flere gange, så det var jo ganske underholdende og en del over 4kg med flere lige under 5kg og 2 over 5kg - på hhv. 5,6 og 6,1kg. Vi havde alle sammen en kanon hyggelig og dejlig solskinsdag på vandet, dog blæste det lidt... Men alle var heldigvis godt tilfredse og meget trætte sidst på eftermiddagen ;-)

Tak for et par hyggelige dage drenge og tillykke med alle jeres fine fisk!

mvh.

Fiskeguide: Andreas Holm Nielsen

Simon med fin premiere gedde
Kommentarer:
Dato
01.05.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Dansk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln



Super geddefiskeri i Blekinge!




Michael Hansen med 11,2kg gedde fra Blekinge i Sverige.
Vejret var igen gråt og tåget som gårdsdagens, men humøret var højt, da vi vidst hvad der ventede os forude og at de store madammer var ved at indfinde sig... Desuden havde vi lige fået et stort morgen måltid, såå - det var ikke helt galt!

Vi startede ud denne morgen med et par hurtige gedder fra en af hot spots'sne fra dagen før. Herefter satsede jeg og efter at have været i kontakt med en testfisker fra CWC lørdag aften, hvor vi byttede lidt positioner, så sejlede vi et stykke væk og oplevede jomfrueligt fiskeri. Det blev til yderligere 18 gedder på 2 timers fiskeri og mange mistede - dog ingen over 4kg - men meget sjovt fiskeri. Over middag sejlede vi tilbage mod nogle af de kendte spots fra dagen før. Herefter blev jeg ringet op af en ovenud lykkelig kunde, som havde fanget sin livs fisk - en flot madamme på 11,6kg! - De lå tæt ved os, så jeg besluttede at sejler over forbi dem og lykønske dem kort og se billeder af fisken, Pga. fisken havde været vejet i en vejepose, som ikke var fratrukket den tidligere vægt, da blev den endelige vægt på gedden nedjusteret til 11,2kg, men alligevel en imponerende fisk på 107cm - tyk, massiv og bred som vores gedde fra dagen før!

Alle deltagere fangede fisk på turen og flere pæne 5-8kgs fisk kom ligeledes på land fra de andre både denne søndag, som gav 42 gedder totalt. Min båd fangede 21 af gedderne denne søndag, men igen denne dag blev der set en del fisk og mistet flere gode...

Fisketuren gav 65 gedde ialt. med 2 stk. over 11kg - det må vel siges at være godkendt!

En ny tur i 2012 bliver lanceret sidst på foråret, men der bliver nok rift om pladserne...

Tak for en kanon hyggelig tur drenge - og tillykke med alle jeres flotte gedder og nye PR fisk. Billede af Michael Hansens 11,2kg gedde kommer senere. De fleste af gedderne blev fanget på Busterjerk II, Busterjerk Shallow + Big bandit Suspending i farverne: pike + signature "Barbeque" + Signature Perch. Savage gear 4-play + freestyler var dog også storfangere...

mvh. Fiskeguide Andreas

Michael Hansen med 11,2kg gedde fra Blekinge i Sverige.
Kommentarer:
Dato
03.04.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Blekinge, Sverige

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln





Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk