Vis blogs med tag:

Super geddefiskeri i Blekinge!




Morten Krogholm med flot 11,3kgs gedde fra Blekinge i Sverige fanget på en Busterjerk 15cm Shallow
Denne weekend havde undertegnet 15 mand med til Blekinge skærgård i Sverige for at fiske gedder på en guidet tur, som blev afholdt sammen med Jagt & Fiskerimagasinet København. Vi mødtes fredag aften til hygge og aftensmad, oplæg til turen, video og hygge. Lørdag morgen sejlede vi afsted i tåget vejr kl. 07 og jeg havde 3 forventningsfulde unge lystfiskere (som var blevet udtrukket ved lodtrækning) med i min fiskemaskine (Buster L).

Kursen gik allerede fra morgenstunden mod private fiskespots og drengene fangede hurtigt nogle pæne gedder op til 4kg. Ved middagstid bliver jeg ringet op af nogle bekendte, som havde sejlet på en sten/klippe pga. det dårlige sigt og vi sejlede retur mod fiskecampen, hvor vi boede og fik trukket dem og deres båd i land (det var kun motoren som tog skade). Eftermiddagen fiskede vi ligeledes på nogle spændende pladser og vi troede på en stor fisk til det sidste, da alle fisk vi indtil nu havde fanget, de havde været tykke.

Kl. 16.30 sidst på eftermiddagen lige før vi skal til at flytte plads, da får Morten Krogholm et godt hug på sin Busterjerk II og en intens og kort fight kan påbegynde. Morten rystede og fisken blev opjusteret til større og større som han fik den fightet tættere på båden. Undertegnet fik håndlandet madammen og vejningen på Bismervægten sagde 12,6kg - 1300gram vejeslynge, hvilket endte på en vægt på 11,3kg og 109cm - Stort tillykke med din nye flotte PR. gedde! Morten storsmilede resten af turen - og hvem ville ikke gerne have fanget denne "kejserfisk" - som både var bred, tyk og massiv og havde de flotteste farvetegninger.

Dagen gav totalt 8 gedder i båden. og totalt 23 gedder til  os 15 pers. De andre havde fanget gedder på op til 6-7kg denne dag. Ikke noget vildt fiskeri, men på trods af vejrforholdene med stille og totalt tåget vejr, så var det jo egentlig ganske udemærket. Flere af de andre både havde til gengæld set store mængde af gedder og haft en del følgere... 

mvh. Fiskeguide Andreas

Morten Krogholm med flot 11,3kgs gedde fra Blekinge i Sverige fanget på en Busterjerk 15cm Shallow
Kommentarer:
Dato
02.04.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Blekinge, Sverige

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln



Godt geddefiskeri inden fredningen...



En ekstra fridag var blevet skuppet ind i kalenderen da vi var tæt på geddefredningen og undertegnet havde fiskefeber. Jeg havde alieret mig med en kammerat og vi rullede sydover for at fange nogle gedder. Vi mødtes ved 4 tiden og havde grej med til både at trolle og til at kastefiske med jerkbaits ect.

Vi startede ud med at trolle rundt for at se, om vi kunne finde fiskene. Det lykkedes rimelig godt og hurtigt, og der kom flere fine fisk op i bådene at vende båden. Fiskene huggede på sideparavnerne på Savage gear 4-play liplure 19cm special farver (Barbeque: Rød/kobber) + på strike pro woblere. Efter vi havde fanget 12 gedder på 4 timers fiskeri op til godt 6kg, så lagde vi os ind og jerkede på kanterne. Dette gav yderligere 13 gedder - dog ingen store. Så dagen sluttede allerede ved 15.30 tiden og vi kunne gøre dagen op til 25 gedder på bare 7½ times fiskeri.

Skønt at være på vandet - fredag- søndag d. 1-3 April tager vi til Sverige efter nogle store af slagsen, nu hvor det ikke lykkedes denne dag ;-)

Kommentarer:
Dato
29.03.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, Softbait, Jerkbait, spinning



Masser af torsk på Sundet 6 store ørred!



Masser af torsk i øresund og nogle rigtig store havørred til min kollega; Kenneth Hansen, som fiskede i sin egen båd syd for Ven. Kenneth havde flere flotte havørreder i båden denne dag på bare en ½ dags fiskeri med de 2 største på 5,5kg og hele 7,9kg - se mere på www.nb-trolling.dk

Vi fangede 40-50 torsk på 4-5 timers fiskeri.

Eftermiddagen gik med montering af et nyt Lowrance HDS ekkolod/plotter samt den nye Structurscan transducer + box i min båd. Det er jo altid spændende med noget nyt legetøj ;-)

Kommentarer:
Dato
20.03.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Øresund

Turtype
Boat

Tags
Torskefiskeri, Codfishing, Øresund, Seatrout trolling



Fin laks fra Simrishamn



Fredag. d. 19 Marts 2011 kørte en kammerat og undertegnet til Simrishamn i Sverige, da vi ville fiske laks lørdag d. 20. Vi som i båden og tidlig lørdag morgen stævnede vi ud af havnen i flot solskin og kun let vind. Vi startede vores fiskeri langt ude mellem 71eren og 72eren, hvor undertegnet forholdsvis hurtigt fik denne mindre laks på små 3kg. Den huggede en Savage gear flat jack YG silver i 5'5'' / 13cm fisket gennemløbs på en sideplaner med 15g. bly foran og 250 fod efter båden. Jeg tænkte hurtigt, at vi havde fundet melodien denne dag, men der var ingen fødefisk at lodde og meget lidt kontakt på WHFen. Vi fik prøvet adskillige agn denne dag og ved solnedgang fik kammeraten en pæn havørred på ligeledes små 3kg på et Grizzly spoon M blink i farven appelsin.

Da vi landede i havnen, da var det ligeledes kun få fisk som der var fanget, men en anden dansk båd havde fanget en 8kgs laks og en svensk båd havde fået en flot laks på 14,9kg!

Kammeraten syntes vi skulle prøve Øresund dagen efter, så vi kørte hjem igen denne aften. Men ellers en dejlig på vandet.

Kommentarer:
Dato
19.03.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Simrishamn, Sverige

Turtype
Trolling

Tags
Laks, Salmon, Trolling, Simrishamn, Sverige, Østersøen



Endnu en kold trolling fiskedag på Øresund - men fint fiskeri!



Konen og knægten var i Jylland lørdag og søndag - dvs. der skulle fiskes igennem! Problemet var dog, at da jeg kom ind i havnen lørdag aften efter en halv dags fiskeri på vandet , så var det meget svært at komme ind igennem isen og op. Dette betød så, at med -10/-15 graders frost natten mellem lørdag og søndag, - det ville besværligøre søndag morgen ekstremt meget med tyk is i hele havnen ;-(

Farvandsvæsenet meldinger på internettet lovede "kongevejr" for søndag (stille & sol), og så er det svært at blive hjemme og sove længe... Desuden havde jeg inviteret nogle juniore fra Farum Lystfiskerforening med på tur, og man kan jo ikke svigte nogle drenge på16-18 år med "Fiskefeber" ;-)

Søndag morgen mødtes vi i Skovshoved havn kl. 07.10. Det var ikke lige frem ønske synet som mødte mig. Isen havde pakket sig endnu mere omkring slæbestedet og hele havnen var godt "stiv" modsat kun halvdelen af bassinet fra dagen før...  

Det er hér at de fleste lystfiskere trækker på skulderne, giver op, henter morgenbrød og kører hjem til familien og slapper af! Dette kunne man også have gjort, hvis familien var hjemme, og man kunne få nogle "bonus-point".  Men hvad gør man så, når dagen er afsat til fiskeri og man bare kan tage hjem og rydde op eller lave ingenting - Ja så går man igang med at hakke is med sin medbragte spade!

Jeg hakkede, slog, stak, sparkede og skovlede på livet løs, så man hurtigt mistede pusten. Drengene fik ligeledes lov at hjælpe til med arbejdet, og efter en god 30-45 minutters tid, så kunne jeg bakke traileren til og "ploppe" min alubåd i vandet. Nu lå min "foliebakke" så den havde is på alle sider. Endnu engang måtte jeg igang med at få hakket isen i stykker rundt omkring båden, så vi kunne vende den og sejle det i stykker! En ½ times tid yderligere senere får vi hugget nok is fri, så jeg kan vende båden og med god fart og et lille tilløb får motoren fuldt gas, så vi pløjer isen som en anden isbryder (her havde jeg det rigtig godt med, at min båd er lavet af aluminium).

Vi sejlede mod stenrevet igen denne dag, hvor dagen før havde givet pænt med fisk, men pga meget pakis, måtte jeg finde en nødløsning. Jeg valgte at trolle omkring den dybe rende ved Louis Flak, da vi så lidt fødefisk på ekkolodet her.

Riggerne blev sat og hurtigt fik drengene og undertegnet hevet en del mindre torsk i land, så vi alle var glade for noget action / flex på klingerne oven på alle strabadserne! Torskene huggede kun tæt på bunden på 20-24m vand, men alligevel blev vi ved med at fiske hele vandsøjlen af med vores agn. 

Over middag døede torskefiskeriet lidt ud, indtil vi får et godt hug på min specialist tackle "dipsy diver", som fiskede 8-10 meter nede over 24 m vand. Agenen var en af de nye  Savagear Flat Jack (apex kopier) i farven Yellow/Green/Silver.

Held i uheld var det blevet min tur til at fighte fisk, så drengene fik lov at kigge på imens jeg  fightede.De gav desuden en god service ved at hjælpe med div. ting under fighten. 

Efter en del tovtrækkeri og en sjov fight, da lander jeg selv en fin ørred på 5,1kg og 76cm. (Fisken var desværre ikke helt blank, men største ørred fra min egen båd er altid sjovt, når man desuden har kæmpet hårdt for den) Havørreden blev vejet på min rustfri bismer vægt.

Ørreden var desuden et bevis for, at det godt kunne betale sig at bruge så meget energi på at komme ud på vandet, som samtidig gav en indre selvtilfredsstillelse. 

Drengene fiskede med alle stænger resten af dagen, hvor det dog "kun" blev til flere torsk, inden vi sejlede i havn igen kl. 14.30 (a la' forhindringsløb mellem isflagerne...). Familien skulle nemlig hentes sidst på eftermiddagen...

Der var naturligvis en masse is, som havde pakket sig ude foran havnen pga østenvinden, så jeg måtte leje "isbryder" endnu engang - hvor mit motto endnu engang var sandt, at : "det er kun et spørgsmål om hastighed" så skulle vi nok komme ind og igennem isen...

Så det var skønt at være på vandet igen ;-)

Kommentarer:
Dato
20.02.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Øresund

Turtype
Trolling

Tags
Trolling, Havørred, Seatrout, Mehrforrellen, Øresund



En kold trolling fiskedag på Øresund




Lørdag d. 19. Februar 2011 - Jeg havde en god halv dag disponibelt denne fri-lørdag, hvor jeg havde inviteret et par kammerater med på Øresund efter torsk og ørred. Der var dog hurtigt kommet en del is i Skovshoved havn, men fiskes skulle der, og vi fik givet godt med gas, så isen knækkede inde i havnen / under skroget, når vi ramte det med min alubåd.

Vi fiskede 4½ time over ved stenrevet / vindmøllerne og havde hurtigt en masse flex på klingerne i form af mindre torsk - så det er altid sjovt, når der sker lidt ;-)

Store isflager kom drivende med strømmen, så vi måtte holde godt øje med vandet og grejerne.

Om eftermiddagen får Christian en fin mindre ørred som sidegevindst til alle de torsk og da vejr var rigtig hæderligt i form af kun -2/-3 graders frost, stille og solskind, så var det helt dejligt at være på vandet, nu hvor vi var pakket ind i overlevelsesdragter og masser af tøj.

Da solen gik ned mærkede vi for alvor dens kræfter - for Hold da op det blev koldt og det gjorde det heller ikke bedre at sejle ind med 25 knob...

Kommentarer:
Dato
19.02.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Øresund

Turtype
Trolling

Tags
Trolling, Havørred, Seatrout, Mehrforrellen, Øresund



Isfiskeri på lokal sø




ISFISKERIET har været godt i gang mange steder i landet, ligeledes har undertegnet været godt i gang i det nye år. Søndag den 9. januar var jeg på min første fisketur i 2011 -  en længe ventet fisketur

– Vækkeuret ringede allerede klokken 04.30 denne søndag morgen, hvor det var mørkt og koldt. Grejet skulle først lige pakkes, agnskallerne skulle tjekkes, kælken findes frem osv., for jeg havde været til stor familiefest dagen før og selvfølgelig ikke lige havde nået det! Klokken 07.00 stod jeg ved mosen. På dette tidspunkt var det stadig lidt mørkt, og det var lidt mærkeligt at bevæge sig ud i mørket på en is, som havde tøet over de sidste par dage, og hvor man ikke vidste om den var sikker. Jeg fik dog hurtigt boret et par huller tæt ved land, hvor jeg kontrollerede at isen var hele 19 centimeter tyk og dermed fiskbar! Jeg riggede 7 stænger til med klokker på stangspidsen, og bundsnørene med levende skaller blev sænket ned i hullerne på forskellige dybder. Da jeg vidste, at der var et dybt hul på midten af søen, så placerede jeg stængerne strategisk på skrænten ud mod det dybe hul.

– Det første hug kom klokken 9 og en fin gedde var hurtigt op at vende et lynfoto og røg tilbage i hullet igen næsten med det samme. 15 minutter senere var der hug på hullet ved siden af og imens en gedde prøvede at hugge på den skalle, så var der endnu en skalle, som blev nappet på en anden stang. En vild panik spredte sig i mig, som desværre gjorde, at begge fiskene spyttede mine agnfisk. Øv, men jeg trøstede mig med, at det nok kun var mindre fisk som ikke kunne gabe over mine store agnfisk! Hen på formiddagen får jeg yderligere et meget forsigtigt nap, som dog slipper skallen med det samme igen, inden jeg når ud til stangen...
– Fisketuren skulle allerede afsluttes tidligt om eftermiddagen, men hvor var det skønt få lidt action efter så lang tid uden fiskeri...

Kommentarer:
Dato
09.01.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Isfiskeri på sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, Icefishing, livebait



Super geddefiskeri...



Lasse & Christian Durup havde booket undertegnet til en dags hardcore geddefiskeri denne søndag d. 28 Nov. 2010. Morgenen startede meget kold med -7 gr. frost, slid og slæb samt tilrigning af båden, som desuden skulle tømmes for ½ m sne... 

Vi kom på vandet og undertegnet fik hurtigt lokaliseret fiskene, som dog ikke var helt i hugget fra morgenstunden... Fiskene steg op i vandet for at se på agnskallerne, men det blev kun til en mindre gedde og et par mistede småhug til drengene.

Efter middag gik fiskeriet dog helt amok, og vi oplevede på under 3 timer at have 22 hug! De fleste gedder var mindre fisk på 2-3kg, men underholdende med flere dobbelthug. Største gedde faldt til Christian tæt før lukketid kl. 15.30 og gedden gav en god og nervepirrende fight inden undertegnet landede gedden, vejede, fotograferede og genudsatte hende igen. Gedden var ny Pr. gedde til Christian og næsten en fordobling af hans tidligere Pr rekord. Fisken vejede 9,050kg på bismervægten og var 108cm lang - tillykke herfra og tak for en hyggelig tur!

Det var 3 gang Christian var med på en guidet tur, hvor det er blevet til store fisk alle gange...

mvh. Fiskeguide Andreas

Kommentarer:
Dato
28.11.2010

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, Livebait slow trolling



Geddefiskeri på Rügen




Kim Jensen med fin 9kgs gedde fanget under aktivt fiskeri med shads
Undertegnet havde arrangeret en geddetur til Tyske Rügen igennem Jagt & Fiskerimagasinet Kbh. og vi kørte afsted mod tyskland torsdag eftermiddag. Vi var 9 mand afsted på tur fordelt på 3 både, hvor vi havde booket lokale guider til at sejle bådene. Dette er altid en god ting at booke en guide, som har lokal kendskab ;-) 
Fredag morgen blæste det meget kraftigt og guiderne overvejede kraftigt om vi skulle aflyse denne fiskedag. 

Men os 9 danskere havde fiskefeber og så måtte det ellers bare være lortevejr osv. Da vi sejlede ud af havnen væltede det ind over båden med store bælger og kraftige skumsprøjt, men efter 25 minutters sejllads, da kom vi i læ af nogle øer...
1 dag blev hele grejkassen - dvs. 8 x 3730 plano bokse gennemsøgt for adskillige jerkbaits, shads mm og på trods af lorte vejr, så formåede vi alligevel at fange 5 gedder op til 5kg. undertegenet fangede de 3 stk og den største på Busterjerk og Big Bandit. De andre både fik hhv. 3 og 4 gedder i bådene op til 7kg.

2 dagen (Lørdag) blæste det stadig en del, og vi havde lidt regnvejr sågar. 
Vi roterede hos guiderne, så vi fiskede med en ny hver dag. Denne dag sejlede vi noget længere væk, da vi skulle prøve nogle nye pladser af. Vi havde lidt kontakter fra start af og kammeraten fik en mindre gedde. Ellers havde vi ikke rigtig succes med noget denne dag. En enkelt anden guidebåd havde fået 15 stk. m 3 over meteren og største på hele 124cm! Vores hold fik op til 7,6kg denne dag og kun få fisk.

Søndag d. 8 November blev vejret helt hæderligt med solskind og stille vejr. Guiderne mente at det ville blive for godt, men fiskene var i hugget fra 2. kast, og så trak de det til dem igen! 
Det blev en dag med 3 gedder over meteren i vores båd - største på ca 11 kg og 112cm til Robert (skipper). Tyskerne vejer ikke fiskene altid, men måler dem kun...
Kim Jensen fra Pike85 fik den 2. største gedde i vores båd denne dag og den vejede mellem 8-9kg og var 106cm lang. Ellers kom der pænt med mellemfisk op til os denne dag også.personligt fik jeg fisk på 102cm, 97cm, 86cm og nedefter og der var ret meget aktivitet i vandet med jagende gedder.

En anden kunde; Jonas Frandsen, som var med på turen og fiskede fra en anden båd end os, han fik turens største fisk - en flot gedde på 120cm og 12,5kg! Så alt ialt en rigtig god tur, som blev reddet sidste dag. 


Kim Jensen med fin 9kgs gedde fanget under aktivt fiskeri med shads
Robert Balkow med flot Brakvandsgedde fra Tyske Rügen - fisken målte 112cm og blev skudt til 11-12kg.
Fantastisk solnedgang på vores efterårstur til Rügen
Lidt lækkerier fra Robert Balkow
Kommentarer:
Dato
07.11.2010

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Rügen Tyskland

Turtype
Predator

Tags
Predator, Jigging, Spinning, Shads, Boat



Geddetur til Rügen 5 - 8 November 2010




Undertegnet havde arrangeret en geddetur til Tyske Rügen igennem Jagt & Fiskerimagasinet i Kbh. Vi kørte afsted mod Tyskland torsdag eftermiddag d. 4 November. Vi var 9 mand afsted på tur fordelt på 3 både, hvor vi havde booket lokale guider til at sejle bådene. Dette er altid en god ting at booke en guide, som har lokal kendskab ;-) 
Fredag morgen blæste det meget kraftigt og guiderne overvejede kraftigt om vi skulle aflyse denne fiskedag. 

Men os 9 danskere havde fiskefeber og så måtte det ellers bare være lortevejr osv. Da vi sejlede ud af havnen væltede det ind over båden med store bælger og kraftige skumsprøjt, men efter 25 minutters sejllads, da kom vi i læ af nogle øer...
1 dag blev hele grejkassen - dvs. 8 x 3730 plano bokse gennemsøgt for adskillige jerkbaits, shads mm og på trods af lorte vejr, så formåede vi alligevel at fange 5 gedder op til 5kg. undertegenet fangede de 3 stk og den største på Busterjerk og Big Bandit. De andre både fik hhv. 3 og 4 gedder i bådene op til 7kg.

2 dagen (Lørdag) blæste det stadig en del, og vi havde lidt regnvejr sågar. 
Vi roterede hos guiderne, så vi fiskede med en ny hver dag. Denne dag sejlede vi noget længere væk, da vi skulle prøve nogle nye pladser af. Vi havde lidt kontakter fra start af og kammeraten fik en mindre gedde. Ellers havde vi ikke rigtig succes med noget denne dag. En enkelt anden guidebåd havde fået 15 stk. m 3 over meteren og største på hele 124cm! Vores hold fik op til 7,6kg denne dag og kun få fisk.

Søndag d. 8 November blev vejret helt hæderligt med solskind og stille vejr. Guiderne mente at det ville blive for godt, men fiskene var i hugget fra 2. kast, og så trak de det til dem igen! 
Det blev en dag med 3 gedder over meteren i vores båd - største på ca 11 kg og 112cm til Robert (skipper). Tyskerne vejer ikke fiskene altid, men måler dem kun...
Kim Jensen fra Pike85 fik den 2. største gedde i vores båd denne dag og den vejede mellem 8-9kg og var 106cm lang. Ellers kom der pænt med mellemfisk op til os denne dag også.personligt fik jeg fisk på 102cm, 97cm, 86cm og nedefter og der var ret meget aktivitet i vandet med jagende gedder.

En anden kunde; Jonas Frandsen, som var med på turen og fiskede fra en anden båd end os, han fik turens største fisk - en flot gedde på 120cm og 12,5kg! Så alt ialt en rigtig god tur, som blev reddet sidste dag. Fin double af gedder fra Rügen - mange af gedderne huggede på mindre shads pga silden ikke rigtig var trukket ind endnu og guiderne mente, at gedderne kun var fikseret på smelt i øjeblikket....

Undertegnet med en 7-8kgs gedde og Morten Bak med 3kgs.

Vi havde endvidere fornøjelsen af at teste vores nyindkøbte Ursuit overlevelsesdragter. De første 2 dage var vejret nemlig meget barsk med ekstremt meget vand i bådene, regn, blæst mm. Dragterne får topkarakter for 100% åndbare - dvs. ingen kondens, god bevægelsesfrihed til 1000 kast om dagen, og et virkelig højt vandsøjletryk, som ikke er set mangen til før! 3. dagen var det flot og stille vejr og 6-8gr.


Kommentarer:
Dato
04.11.2010

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Rügen Tyskland

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, Softbait, Jerkbait, spinning





Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk